Tisza-tó - A vízi paradicsom

A Tisza-tó Magyarország második legnagyobb tava, egyben országunk legnagyobb mesterséges tava. A Tiszánál, az Alföld északi részén helyezkedik el.

Mesterséges építményből, a Kiskörei víztározóból a Tisza duzzasztásával hozták létre.

A Balatonhoz képest a Tisza-tó ötször kisebb, a Velencei-tónál ötször nagyobb felületű állóvíz. Összterülete 127 km2, hossza 27 km, legnagyobb szélessége 6,6 km. Átlagos mélysége 1,3 m, maximális mélysége 17-19 m.

A Tavirózsa Lakópark közvetlen közelében található lakások-nyaralók
épülnek.

Tisza to

A Tisza-tó tórendszere kisebb-nagyobb felületek: medencék, holtágak, csatornák, szigetek alkotják, területén végig kanyarogva átfolyik a Tisza. Öt medencéje van. Csodálatos élővilág, őshonos madarak, vízi- és szárazföldi állatok alakítják élővilágát az itt élő lakosok és nyaralók örömére. Ebben a páratlan környezetben lesz megtalálható a Tavirózsa Lakópark, ahol otthonra fog találni, aki itt lakást keres.  

Természeti adottságuknál fogva a medencék más és más nívós és szórakoztató szabadidős tevékenységnek adnak helyet. Mindezek környezetében található  A térség folyamatosan megújul, és a Tisza-tó közelében épülő Tavirózsa Lakóparkban található lakások és a Tisza-tó mellett épülő nyaralók megvásárlásával folyamatosan élvezhető ezeknek a varázslatos adottságoknak az előnye.   

A régió vadregényes, érintetlen természeti adottságai, természetes vízpartjai egyedülállóak az országban. A Tavirózsa Lakóparkba költöző emberek, a nyaraló-tulajdonosok vagy nyaralókat igénybevevő látogatók magas színvonalon és minden igényt kielégítően aktívan pihenhetnek, szórakozhatnak.  

A modern lakópark, a benne található lakások, a nyaralók színesítik a barátságos, vidám és emellett nyugodt környezetet.  

A környéken az itt élők és pihenésre vágyó turisták megismerhetik a tiszai gasztronómiát, a hagyományőrző, kockás abroszon tálalt magyaros fogásokat, halételeket, melyek magas minőségű hazai alapanyagokból, frissen készülnek. A tiszai halászlé 2017-ben a megkülönböztető “hungarikum” kitüntetést nyerte el.

A Tisza-tó ország minden pontjáról könnyen megközelíthető:

Elérhető

lakások

ÉRDEKEL

Ideje felfedezni

AZ ÉPÜLETET

Fejlesztő: BZ Trading Kft.

1148 Budapest, Kerepesi út 78/F. fszt.1.

Adószám:

10581470-2-42

Cégjegyzékszám:
01-09-348580
Budapest, Benczúr u. 11
Tiszafüred

A motiváció messzire visz, de még tovább is, ha először megtalálja látását. Látása motiválja és továbbvezeti Önt

Telefon:

+36 (70) 454 0300

E-mail:

nemeth.kornel@oc.hu

INFORMÁCIÓ ÉS ÉRTÉKESÍTÉS

Szabó Dalma

Értékesítő

  • +36 (70) 465 7947
  • szabo.dalma@oc.hu

ÉRDEKLŐDIK